01. 09. 2010.

PhotoFiltre

v6: photofiltre.free.fr
v7: www.photofiltre-studio.com/pf7-en.htm

PhotoFiltre je izuzetno moćan program za obradu slika, kao i za dodavanje brojnih efekata. Program poseduje veoma veliki broj opcija za manipulaciju fotografijama (selektovanje dela slike i primena brojnih filtera na deo ili celu sliku, razne četkice, efekte, maske itd). Sve opcije je moguće istovremeno primeniti na veliki broj fotografija. Sa sajta (klik ovde) je moguće skinuti i dodatke, koji, naravno, dodaju nove mogućnosti.

Ovaj kvalitetan besplatni program omogućava čak i početnicima da primene mnoge opcije za poboljšanje slika (promena osvetljenja slika, kontrasta, zasićenosti, gama korekcija), kao i razne "umetničke" filtere (oni omogućavaju da fotografija izgleda kao slika rađena npr. tehnikom vodenih ili uljanih boja). Na slike je moguće primenjivati razne selekcije - automatske (pravougaonik, krug, romb...) ili proizvoljne (tzv. "laso"). Uz sve to, PhotoFiltre poseduje puno četkica za crtanje i korisne opcije za dodavanje teksta (opet, na dodati tekst je moguće primeniti razne efekte).

Uputstva za korišćenje brojnih mogućnosti ovog programa nalaze se na zvaničnom web sajtu.

Instalacioni fajl sadrži reklamni toolbar, dok je portabl verzija čista od ovog vida marketinga.Slični besplatni programi:
- XnConvert
- PhoXo
- Photoscape
- PhotoPlus Starter Edition
- SunlitGreen Photo Editor Portable

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...