23. 07. 2012.

BulletsPassView

@ www.nirsoft.net

Otkrivanje većine lozinki raznih programa je dečija igra uz program BulletsPassView (BPV)! Ovaj program omogućava jednostavno i brzo otkrivanje lozinki koje se "kriju" iza standardnih tačaka ili zvezdica.



BPV je portabl program, pa nije potrebna instalacija - dovoljno je samo negde raspakovati preuzeti ZIP fajl (u stvari, dovoljno je samo pokrenuti BulletsPassView.exe iz te ZIP arhive).

Uputstvo za upotrebu je krajnje jednostavno:
- prvo treba pokrenuti program iz kojeg je potrebno "izvući" lozinku, tako da polje sa lozinkom u vidu tačaka bude prikazano
- zatim je potrebno pokrenuti BPV, koji će odmah u svom prozoru prikazati pronađene lozinke.

Spisak lozinki je moguće smestiti u "clipboard" Windowsa ili snimiti u više formata (txt/html/csv/xml). BPV je Unicode program, tako da podržava i lozinke, koje nisu pisane engleskim alfabetom.

Napomena: neki programi imaju dodatno pojačanu bezbednost, pa kod njih BPV ne može da vidi lozinke. Ti programi su Chrome, Firefox i Opera; to važi i za lozinke za dialup (ovde pomaže program Dialupass istog autora) i network (u ovom slučaju bi mogao da pomogne Network Password Recovery) u Windowsu.



Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...