09. 07. 2012.

Readon TV Movie Radio Player

@ www.readontech.com

Internet TV! Internet radio! Sport uživo! U najkrećem, to je opis programa Readon TV Movie Radio Player. Ovaj ne baš lepi program (iskreno: više je "ružan", nego "ne baš lep") u sebi krije ogroman broj besplatnih on-line TV i radio stanica iz celog sveta.

Korisnički interfejs je podeljen na dva glavna dela: u levom, većem delu se prikazuje izabrani TV kanal, dok se u desnom delu nalazi spisak svih dostupnih radio i TV stanica. Te stanice je moguće lako filtrirati prema žanru i državi, pomoću padajućih menija iznad liste. Desnim klikom na ime TV stanice dobijaju se neke dodatne opcije, od kojih bih izdvojio mogućnost dodavanja stanice u listu omiljenih (kako bi se kasnije omogućilo lakše pronalaženje).

Da bi program mogao da funkcioniše, obično je dovoljno da se na kompjuteru nalaze nove verzije Windows Media Playera (deo Windows-a) i Adobe Flash-a. Međutim, ako je za neki kanal potreban neki drugi plug-in (npr. SopFilter, koji koriste neki sportski kanali), Readon će ponuditi da sam instalira sve što je potrebno.

Pošto Readon ima mogućnost prikazivanja i filmova za odrasle, važno je napomenuti da je u podešavanjima moguće postaviti lozinku na video materijal te tematike.

Ovaj program nikako nije zamena za standardne TV kanale, ali ipak pruža mogućnost zabave i upoznavanja sveta. Zaista, on omogućava da se na lak način pogledaju razni dokumentarci ili vesti, ali i izbor najbolje muzike Turkmenistana ili webkamera iz studija neke radio stanice na Antigvi!

Uputstvo za upotrebu se nalazi na ovom linku: www.readontech.com/help/index.html



Slični besplatni programi:
- JLC's Internet TV

1 komentar:

  1. Užas... aj što interfejs izgleda kao da ga je dizajnirao klinac od 10 godina, nego što mi skoro nijedan srpski kanal ne radi i što program neviđeno baguje!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...