06. 08. 2013.

Advanced Tokens Manager

www.joshcellsoftwares.com/products/advancedtokensmanager

Advanced Tokens Manager (ATM) je program za jednostavno i brzo bekapovanje aktivacije Windowsa i Office-a.

Konkretnije: nakon instalacije (legalne verzije) Windowsa i/ili Officea, potrebno je odraditi i aktivaciju, bilo putem Interneta, bilo telefonom. Ovaj postupak je potrebno ponoviti i prilikom svake reinstalacije sistema. Ako smatrate da je to zamorno (ili možda nemate Internet na lokaciji gde se nalazi kompjuter?), program ATM može da pomogne.

Potrebno je pokrenuti ATM (program je portabl, tako da nema instalacije). Ukoliko je Windows (ili Office) legalno instaliran i aktiviran - a svakako jeste, zar ne? - ATM će to prepoznati i ponudiće da napravi rezervnu kopiju aktivacije. Ovo se radi klikom na dugme "Activation Backup". Posle kraćeg vremena, aktivacija će biti sačuvana u folderu u kome se nalazi i sam ATM. Sad još samo ostaje da se ceo ATMov folder sačuva.

Vraćanje aktivacije na novoinstalirani Windows je podjednako jednostavno. Nakon instalacije (identične verzije!) Windowsa, potrebno je pokrenuti sačuvani ATM, koji će odmah ponuditi da "instalira" aktivaciju, što se radi klikom na "Activation Restore".

Podržani su Windows od Viste, preko "Sedmice", pa sve do najnovije "Osmice", kao i Office 2010 i 2013.

Video uputstvo se može videti na YouTube-u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...